Spoločnosť GROSSBYT s.r.o., ako prevádzkovateľ osobných údajov používa na tomto webe súbory cookies.
Cookies sú potrebné pre riadne fungovanie týchto webových stránok a pre analytické účely. V prípade, že nám udelíte súhlas môžeme na Vás cieliť ďalšiu reklamu.
Súhlasím
close

Zásady pre používanie súborov cookies

1. Spoločnosť GROSSBYT s.r.o. so sídlom Gessayova 2598/10 851 03 Bratislava, poštová adresa Púchovská 16, Bratisklava 831 06. IČO: 35716436, registrovaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 14538/B ako prevádzkovateľ osobných údajov používa na webovej stránke www.mm-market.sk súbory cookies.

1. Cookies používame za účelom merania návštevnosti webových stránok a na zlepšovanie spôsobu fungovania našich webových stránok a prispôsobovanie zobrazovania našich webových stránok vo Vašich zariadeniach. Tieto cookies používame na základe oprávneného záujmu spoločnosti v súlade s ustanovením § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej ako „Zákon“).

2. Cookies vo vzťahu k Facebook plugin. Tieto cookies používame na základe Vášho súhlasu udeleného v súlade s ustanovením § 13 ods. 1 písm. a) Zákona, resp. článok 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia GDPR.

3. Cookies na zacielenie reklamy budeme spracovávať len v prípade, ak nám na takéto používanie udelíte súhlas. Súhlas so spracovávaním týchto cookies nám môžete udeliť tak, že potvrdíte (odkliknete) možnosť „Súhlasím“ na informačnom riadku o cookies, ktorá sa Vám automaticky zobrazí pri vstupe na naše webové stránky.

4. Čo je cookie? Cookie je krátky textový súbor, ktorý náš web ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jeho prehliadaní. Umožňuje to nášmu webu na určitú dobu zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad prihlasovacie meno, preferovaný jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania, takže ich pri ďalšej návšteve nemusíte opätovne uvádzať.

5. Ako používame súbory cookie? Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah. Na našich stránkach môžu byť použité dočasné a trvalé cookies. Dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení, kým stránku neopustíte. Trvalé cookies zostávajú na vašom zariadení do uplynutia ich platnosti alebo do ručného vymazania. Doba, počas ktorej si informácie ponechávame, závisí od typu súborov cookie.

6. Komu získané údaje sprístupňujeme?

6.1. Google Analytics

Údaje, ktoré získame od vás prostredníctvom súborov cookies, môžu byť sprístupnené prevádzkovateľovi služieb a platformy Google.

Zhromaždené súbory cookies sú spracúvané prostredníctvom:

služby Google Analytics, ktoré prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphiteatre parkway, Mountain View, CA 94043, USA,

Služba Google Analytics používa súbory cookies, ktoré sú textovými súbormi umiestnenými vo vašom počítači, aby pomohli webovému serveru analyzovať, ako používatelia používajú danú webovú stránku. Informácie generované súbormi cookies o používaní webovej stránky sú obvykle prenesené na server Google v USA, kde sú aj uložené. Ak je však na webovej stránke aktivovaná anonymizácia IP, Vaša IP adresa bude anonymizovaná spoločnosťou Google a ostane uložená v priestore EÚ a EZVO.

Spoločnosť Google používa v mene prevádzkovateľa webovej stránky zhromaždené informácie na posúdenie používania našej webovej stránky, na zostavenie prehľadov o aktivite našej webovej stránky a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s používaním našej webovej stránky. IP adresa odoslaná vaším prehliadačom v rámci služby Google Analytics sa nebude spájať s inými údajmi spoločnosti Google. Používanie súborov cookies môžete odmietnuť výberom príslušných nastavení vo vašom prehliadači, avšak berte, prosím, na vedomie, že ak tak urobíte, nebudete mať možnosť využiť plnú funkčnosť našej webovej stránky. Spoločnosti Google môžete tiež zabrániť v zhromažďovaní údajov generovaných súbormi cookies a súvisiacich s používaním našej webovej stránky (vrátane vašej IP adresy) a spracovaním týchto údajov stiahnutím a inštaláciou rozšírenia prehliadača dostupného na nasledujúcom odkaze https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Ďalšie informácie o podmienkach používania a ochrane osobných údajov nájdete na stránke https://www.google.com/analytics/terms/sk.html

Bližšie informácie o tom Ako používa spoločnosť Google súbory cookie. Pozrite si aj zoznam typov súborov cookie, ktoré Google používa, a prečítajte si o tom, ako spoločnosť Google a jej partneri tieto súbory cookie používajú v inzercii. Pozrite si aj pravidlá ochrany osobných údajov, ktoré vysvetľujú, ako Google chráni pri používaní súborov cookie Vaše osobné údaje a iné informácie.

6.2. Google AdWords

Cookies soubory sú spracúvané aj prostrednictvom služby Google AdWords, prevádzkovanou spoločnosťou Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Získané cookies soubory sú následne spracúvané spoločnosťou Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://policies.google.com/privacy?hl=sk#nosharing.

6.3. Plugin sociálnej siete Facebook

www.mm-market.sk používa plugin pre sociálnu sieť Facebook, ktorú prevádzkuje Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 USA. Plugin je predvolene nastavený ako deaktivovaný, a preto neposiela dáta žiadnym iným webovým stránkam.

Keď navštívite našu webovú stránku, váš prehliadač vytvorí priame spojenie so servermi, na ktorých sa tento plugin spúšťa. Obsah pluginu je prenesený priamo na Facebook – do Vášho prehliadača, ktorý ho potom integruje na našu webovú stránku. Integrácia pluginu spôsobuje, že Facebook dostane informácie, ktoré ste získali na našej webovej stránke.

Ak nechcete, aby Facebook zhromažďoval Vaše informácie prostredníctvom našej webovej stránky, musíte sa pred návštevou našej webovej stránky zo sociálnej siete odhlásiť alebo zakázať plugin pre Facebook.

Plugin sociálnej siete Facebook Vám umožňuje zdieľať obsah našich webových stránok s Vašimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook.

Ďalšie informácie o tom, ako Facebook spracúva Vaše údaje nájdete v pravidlách ochrany osobných údajov: https://www.facebook.com/about/privacy/your-info

7. Ako odmietnuť používanie súborov cookies?

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Súbory cookies je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookies.

Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:

• CHROME • FIREFOX • INTERNET EXPLORER • SAFARI

8. Vaše práva súvisiace s ochranou osobných údajov vo vzťahu ku Cookies

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov, máte podľa Zákona právo:

- požadovať od nás potvrdenie o tom, či spracúvame Vaše osobné údaje, a ak spracúvame Vaše osobné údaje, tak máte právo na prístup k týmto osobným údajom,

- požadovať informáciu o tom, ktoré osobné údaje o Vás spracúvame, na aký účel spracúvame Vaše osobné údaje, dobe ich uchovávania,

- na opravu Vašich nesprávne uvedených osobných údajov a ich aktualizáciu, prípadne doplnenie osobných údajov,

- na vymazanie osobných údajov, pričom tieto osobné údaje na Vaše požiadanie bezodkladne vymažeme, ak už nie sú potrebné pre účel, na ktoré sa získali alebo spracúvali; alebo ak sme získali osobné údaje protizákonne; alebo ak nám taká povinnosť vyplýva zo Zákona alebo iných všeobecne záväzných právnych predpisov vrátane medzinárodných zmlúv, ktorými je Slovenská republika viazaná,

- na obmedzenie spracúvania osobných údajov, v prípadoch, keď namietnete správnosť osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame, alebo sme využili Vaše osobné údaje protizákonne,

9. Cookies, ktoré na našich webových stránkach používame:

Typ Názov Popis Platnosť
Cookies tretích strán Google Analitics Analytické aštatistické účely Podľa nastavenia Vášho prehliadača, prípadne do odstránenia
Cookies tretích strán Google Adwords